GASTON

GASTON Roll banner

GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

Spread uit GASTON

De (eerste) zoektocht naar Gaston Delange werd afgesloten met het succesvolle boek over de in WOI gesneuvelde oud-oom van Alain Timmers. Aan de hand van vertaalde brieven werden gruwelijkheden, ontberingen en leven in de loopgravenoorlog weer pijnlijk inzichtelijk gemaakt. Een onvergetelijke zoektocht bracht ons van Verdun naar Chemin des Dames. Alain Timmers was de initiator, Jan Beenen schreef het verhaal, Eric J. Coolen en maakte de illustraties, Bies van Ede schreef de gedichten en ik mocht het boek en videos maken. 
Drie-en-een-half kilo boek. Het resultaat van hard werken. 424 pagina's over smaak, smaak en smaak. PUURST. Ontwerp van Ronald Timmermans en fotografie van Remko Kraaijeveld, lithografie Jan Hoogendijk/Ellen Grillis, redactie Willemijn van Herwijnen e.v.a.
De correcties en menupagina’s waren voor mij :-)
Een van de geweldige uitgaven van Uitgeverij Komma. 
https://issuu.com/dejongehond/docs/puurst_issuu/16

Als Peter je vraagt een advertentie te maken, weet je dat er voor honderden pagina's kopij aan zit te komen en Tjerk de nachten doorbrengt met scannen. Altijd weer fantastisch om met deze mannen van MP, boeken te mogen maken...

Voor de expositie in Amstelveen over de 95-jarige KLM moesten veel in het verleden gevoerde logo’s worden gereconstrueerd. Een prachtige opdracht van RGM.

1/3

De foto’s van Heleen Vink vormen de basis voor het boekje over de kunstvoorwerpen van  de expositie van de stichting Kijk! Heemskerk.

Quotes van de eigenaren en commentaar van taxateur Willem de Winter maakten de beelden compleet.

Werken met Nieuwe Gracht Producties betekent altijd kleur, creativiteit en -kan bijna niet in die tijd-,

maar bovenal plezier in produceren.

1/10

Een boek in twee vormen. Beeld los van de tekst. Bij het beeld is het aan de lezer een verhaal te bedenken en bij de tekst mag men zelf het beeld toevoegen. Maar weet je daarna hoe de schrijver uit de trein viel?

Gedicht Bies van Ede.

Illustraties Eric J. Coolen.

Tekst Wim Daniëls.

Onthaastings TV :-)

Even pauze...

Tom Peperkamps 3d modellen in 2d. Inmiddles zijn er 7 afbeeldingen beschikbaar in diverse groottes en materialen. Belangstellenden kunnen reageren via de mail.

Tom Peperkamps 3d modellen
in 2d. Inmiddels zijn er zeven afbeeldingen beschikbaar in diverse groottes en op verschillende materialen. Belangstellenden kunnen reageren via de mail.

© 2019 HT|GP. Proudly created with Wix.com

uit Earrings over Earring